Uit met kind

Leuke uitjes met speurtocht
   
 
 
Uit met kind
Home

Rubriek
Actief
Creatief
Spelletjes
Themafeestje
Kinderfeestje thuis
Kinderuitjes
Traktaties
Kinderfeestje
Uitnodigingen maken
Speurtochten

Regio
Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg
 
Kinderfeest portals
Kinderpartijtje
Kinderfeest
Feest en uitjes
Kinderverjaardag
Kinderuitjes
Verjaardagsfeestje
Feest en uitgaan
 

   Speurtocht voor kinderfeestje
Een speurtocht is vaak een spannend kinderspelletje dat niet mag ontbreken tijdens een geslaagd uitje met kinderen. Een speurtocht komt in vele variaties voor. De basis is dat er een spoor wordt uitgezet met als beloning wat lekkers of speelgoed.

Als je kinderfeest een bepaald thema heeft is het leuker om de speurtocht in hetzelfde thema uit te zetten. Zo kan je met een piratenfeest bijvoorbeeld gaan schatzoeken met een echte schatkaart vol aanwijzingen.
Schatzoeken
Speurtocht
   
  Kinderverjaardag speurtocht
Voor de kleintjes is een speurtocht in de buurt een gewilde activiteit voor een kinderfeestje. Tegenwoordig zijn er ook voor de wat oudere kinderen diverse locaties voor een dagje uit waarbij de kinderen vermaakt worden met een leuke speurtocht. De meeste musea bieden leerzame speurtochten om de kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Of ga je toch liever naar een echte boerderij voor een speurtocht in een maisdoolhof? Mogelijkheden genoeg, je hoeft er alleen maar één te kiezen!
Speurtocht
Spannende speurtocht
   
  Speurtochten
Een speurtocht is natuurlijk altijd een goed idee voor een kinderpartijtje thuis, maar kan ook een prima activiteit zijn voor de verjaardag van een leraar of de laatste schooldag voor de vakantie. Om een speurtocht uit te zetten met een speciale sfeer zijn er allerlei materialen en hulpmiddelen te verkrijgen om de tocht aan een themafeestje aan te passen.

Welke thema speurtocht ga jij beleven?
Speurtocht
Schatzoeken